Duyurular  »  VIII. Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Sempozyumu

13 Eylül 2022

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen yazıda; T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın yazısına atfen üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla Bakanlık ev sahipliğinde 17-19 Kasım 2022 tarihlerinde Ankara'da “VIII. UZAL-CBS Sempozyumu (Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri)” düzenleneceği bilgisi verilmiştir.

Sempozyum ile uydu teknolojileri, iklim değişikliği ve çevre ile ilgili CBS uygulamaları, uzaktan algılama, coğrafi veri üretimi, afet yönetimi, kent bilgi sistemleri, akıllı şehirler, kurumsal uygulamalar, 3-Boyutlu modelleme vb. konulardaki çalışmaların ve tecrübelerin paylaşılması ve coğrafi bilgi teknolojilerinin çok daha etkin kullanımının sağlanması hedeflenmektedir.

Sempozyum ile ilgili detaylı bilgilere “uzalcbs2022.csb.gov.tr” adresinden ulaşılabilmektedir.

Kayıt olmak için “ https://kongresistemi.com/uzalcbs2022/ ” bağlantısı üzerinden giriş yapılması gerekmektedir.

Bilginize sunarız.

Saygılarımızla,