Duyurular  »  Mayıs 2024 Elektronik Sohbet Toplantıları

16/05/2024

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen 13.05.2024 tarihli ve 15999 sayılı yazıda; , Ticaret Bakanlığı tarafından ''Ticaret Müşavirleri Elektronik Sohbetler'' toplantılarının düzenlendiği bildirilmiştir.

Yazıda devamla, 6 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 14.00’da AB Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliği’nde görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimizle “AB Ticaret Politikası Alanındaki Güncel Gelişmeler ve Ülkemize Yansımaları” konulu, 24 Mayıs 2024 Cuma günü saat 14.00’da DTÖ Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliği’nde görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimizle “DTÖ Kurumsal İşleyişi ve Gündeminde Yer Alan Müzakere Konuları” konulu, 30 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 14.00’da OECD Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliği'nde görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimizle “Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı (OECD) Yapısı, Gündeminde Yer Alan Konular, OECD ile İlişkiler” konulu e-sohbet toplantısı gerçekleştirileceği belirtmiş, toplantı linkleri ekte iletilmiştir.

EK

Bilgilerinize sunarız.