Duyurular  »  Eurochambres Ekonomi Zirvesi

Avrupa Ticaret ce Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) Ekonomi Forumu 16 Ekim 2013 tarihinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve EUROCHAMBRES işbirliğinde "Büyüme'ye Yatırım" adıyla İstanbul'da gerçekleştirilecektir.

İş dünyası olarak ev sahipliği yapacağımız bu son derece önemli Forum'da, Avro krizinin olumsuzlukları ile yüzyüze kalan Avrupa iş dünyasının, ekonomik büyümeyi tüm ayrıntılarıyla ele alması öngörülmektedir. Foruma, EUROCHAMBRES üyesi ülkelerden çok sayıda iş insanı, oda temsilcisi, akademisyen, AB kurumu temsilcileri ve düşünce kuruluşu uzmanlarının iştirak etmesi beklenmektedir.

Avrupa Konseyi Başkanı Herman Van Rompuy'un katılım teyidi verdiği Ekonomik Forum çerçevesinde,

- iş dünyasının ihtiyaç duyduğu beceriler

- Avrupa işletmelerinin uluslararasılaşması

- finansmana erişim

- odalar için yeni eğilimler

- yeni iş kuranlara destek

- kadın girişimciliği

- odaların değişen dünya şartlarında pozisyon belirlemesi

- dijital hizmetler

- yeşil ekonomi ve sürdürülebilir sanayi

konuları ayrıntılı şekilde tartışılacaktır.

İstanbul Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek Ekonomi Forumunun programı, panel konuları ve katılım şartlarına ilişkin ayrıntılı bilgiye www.eurochambres-economic-forum.eu/ internet adresinden ulaşılabilmektedir.

Etkinliğe katılımın uygun görülmesi halinde, www.eurochambres-economic-forum.eu/ internet adresinden müracaat edilmesi gerekmektedir.