Duyurular  »  Kombine Taşımacılık Yönetmeliği Taslağı?na İlişkin Görüş Talebi Hakkında

19 Haziran 2023

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen 19.06.2023 tarihli ve 6880 sayılı yazıda, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğünden alınan bir yazıya atıfta bulunularak 27.05.2022 tarih ve 31848 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Kombine Taşımacılık Yönetmeliği"nde sektör beklentileri değerlendirilerek yeni düzenlemeler yapıldığı belirtilerek görüş ve değerlendirmelerimiz talep edilmektedir.

Bu kapsamda, ekte yer alan Yönetmelik Taslağı, Karşılaştırma Tablosu ve Taslak Yönetmeliğe ilişkin görüşlerinizin yine ekte yer alan Görüş Formuna işlenerek 21.06.2023 Çarşamba günü saat 12.00’ye kadar [email protected]e-posta adresine iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve  Sanayi Odası