Duyurular  »  Türkiye-Arnavutluk 13. Dönem KEK Toplantısı

31 Ocak 2024 -

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden iletilen 30.01.2024 tarih ve 1148 sayılı yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı’nın ilgili yazısında, Türkiye-Arnavutluk 13. Dönem Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Toplantısı'nın 15 Şubat 2024 tarihinde ülkemizde düzenlenmesinin öngörüldüğü belirtilmekte olup toplantıda kullanılmak üzere bir bilgi notunun talep edildiği belirtilmektedir.

Bu kapsamda; söz konu toplantı hazırlıklarında kullanılmak üzere, Arnavutluk ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin 1 Şubat 2024 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamız İş Geliştirme Müdürlüğüne ([email protected]) iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

Bilgilerinize sunarız

Saygılarımızla,