Duyurular  »  IPARD Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı

25 Mart 2024 -

Sayın Üyemiz,

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan iletilen yazıda;

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığımızın ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun (TKDK), 2024 yılı içinde kaynağı Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanından oluşturulan 2021-2027 IPARD programı (IPARD III Dönemi) çerçevesinde 81 ilde proje başvurularını kabul edeceği belirtilmektedir. 2024 Yılı Çağrı Takviminde IPARD programının ilk kez uygulanacağı İzmir'de program ve uygulama hakkında bilinirliği arttırmak adına yatırım yapmak isteyen girişimcilere eğitim faaliyetleri verilmesinin planlandığı ifade edilmektedir.

Bu kapsamda IPARD III programı başvuru ve uygulama esasları hakkında, 26 Mart 2024 tarihinde saat 14:00'de Tarım ve Orman İl Müdürlüğü B Blok Toplantı Salonunda tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapılacağı belirtilmektedir.

Ek:Çağrı Takvimi (3 Sayfa)

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,