Duyurular  »  Türkiye - Botsvana Karma İşbirliği Komisyonu ( KİK) 3. Dönem Toplantısı

24/05/2024

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gelen 23.05.2024 tarih ve 5168 sayılı yazıda, T.C Ticaret Bakanlığı’nın 20.05.2024 tarih ve 96943004 sayılı yazısına atfen, Türkiye-Botsvana Karma İşbirliği Komisyonu'nun 3. Dönem Toplantısının Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç eş başkanlığında önümüzdeki dönemde Gaboron'da gerçekleştirilmesinin planlandığı ifade edilmiştir.

Bahse konu toplantının hazırlık çalışmalarında kullanılmak üzere, Botsvana ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin 31 Mayıs 2024 Cuma günü mesai saati bitimine kadar [email protected] gönderilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,