Duyurular  »  Türkiye-Fransa VII. Dönem ETOK-JETCO Toplantısı

15 Kasım 2022 -

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) iletilen yazıda; Ticaret Bakanlığı’ndan alınan yazıya atfen,Türkiye-Fransa Yedinci Dönem Ekonomi ve Ticaret Ortaklık Komitesi (ETOK) Toplantısının, Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş ve Fransa'nın Dış Ticaret, Ekonomik Çekicilik ve Yurtdışındaki Fransız Vatandaşlarından Sorumlu Bakan Sayın Olivier Becht'in eşbaşkanlıklarında, 30 Kasım 2022 tarihinde Paris'te gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Bu kapsamda, TOBB tarafından hazırlanacak bilgi notuna ilave edilmek üzere Fransa ile karşılaşılan sorunlar, çözüm önerileri ve gündeme getirilmesinde fayda görülen diğer hususlara ilişkin görüş bildirmek isteyen Üyelerimizin görüşlerini 17 Kasım 2022 mesai bitimine kadar Odamıza ([email protected]) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,