Duyurular  »  İZDENİZ - Midilli Seferleri

06/06/2024

Sayın Üyemiz,

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden tarafımıza iletilen yazıda; 2022 yılı yaz sezonunda başlattığı Alsancak Limanı kalkışlı İzmir - Midilli seferlerinin 2024 yaz sezonunda 03.05.2024 – 27.09.2024 tarihleri arasında gerçekleşeceği iletilmiştir.

Seferlerin, İZDENİZ A.Ş. filosunda yer alan İhsan Alyanak ve Prof. Dr. Aziz Sancar isimli Yüksek Hızlı Yolcu Gemileri ile bu yıl Alsancak Limanı’ndan her çarşamba ve her cuma saat 08.30 kalkışlı olmak üzere haftada 2 kez düzenleneceği ifade edilmiştir.

Yazının devamında, İzmir Alsancak Midilli seferlerinde gidiş / geliş ücreti Çarşamba kalkışlı seferlerde 60 Euro olarak belirlendiği, Çarşamba kalkışlı seferlerde İzmir Ticaret Odası üyelerinin (25 Kişi ve üzeri olmak kaydıyla) kişi başı gidiş / geliş 42 Euro’dan alım yapabileceği,

2024 yılı yaz sezonunda gerek turizme katkı gerekse gençlere yurtdışı deneyimi yaşatılması amacıyla 8-18 yaş grubuna bilet ücretlerinde %50 indirim uygulanması kararlaştırıldığı iletilmiştir.

Ayrıntılı Bilgi İçin:

İZDENİZ A.Ş.