Duyurular  »  15. Körfez İşbirliği Konseyi Ortak
Birleşik Arap Emirlikleri Ekonomi Bakanlığı tarafından, Birleşik Arap Emirlikleri Yüksek Şura Üyesi ve Emiri Ekselansları Şeyh Dr. Sultan bin Mohammed Al-Qasimi'nin katılımlarıyla, İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası tarafından, 26-30 Mayıs 2014 tarihleri arasında, Sharjah Emirliği'nde, Expo Fuar Merkezinde, 15. Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) Ortak Fuarı'nın düzenleneceği bildirilmektedir.
Anılan etkinliğin sponsorluk imkanlarına, alan kontratına, broşürüne ve alan planına Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki "Uluslararası İş İmkanları / Yurt Dışı Etkinlikler" başlığı altından ulaşılabilmektedir. Fuar ile ilgili detaylı bilgi için iletişim bilgileri aşağıda verilmektedir.
Mr.Ayman Busamra
Tel:00971-6-5991329