Duyurular  »  TOBB Türkiye 100 Hk
Sayın Üyemiz;

TOBB öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde, Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlenerek, söz konusu şirketlerin görünürlüklerini artırmak ve bu şirketlerin ekonomik bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla 2011 yılından bu yana ''TOBB Türkiye 100'' programı yürütülmektedir.

2012-2015 dönemi satış gelirleri dikkate alınarak listeye giren Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri, TOBB Konferans salonunda 25 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirilen tören ile ödüllerini aldılar. Türkiye 100 şirketleri, değerlendirmeye alınan dönemde, satış gelirlerini ortalama yüzde 438 oranında, çalışan sayılarını da yüzde 74 oranında artırmışlardır. Türkiye 100 listesindeki şirketlerin faaliyet gösterdikleri sektörlerin çeşitliliği, Türkiye ekonomisinin dinamizminin güzel bir göstergesidir.

TOBB Türkiye 100 şirketlerinin kamupyuna duyurulmasıyla birlikle yazılı ve görsel basında çok sayıda haber yapılmıştır. görünürlükleri artan şirketlerin yeni ortaklara, müşterilere ve tedarikçilere erişimleri kolaylaştırılmıştır.

TOBB Türkiye 100 Programı 2018 yılında da devam edecek olup, şirketlerin 2015-2017 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin büyüme hızı dikkate alınacaktır. Başvuru kriterlerini sağlayan şirketler büyüme hızlarına göre sıralanacak, en hızlı büyüyen şirket birinciliği alacaktır.

Müracaat için son gün 31 Ocak 2019 dur.

Başvuru Kriterleri ve Müracaat için; http://turkiye100.tobb.org.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.