Duyurular  »  Ticaret Müşavirlerimizle Sektörel Elektronik Sohbet Toplantıları - Çek Cumhuriyeti

29 Kasım 2022 -

01 Aralık 2022 Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri arasında Çek Cumhuriyeti’nde görev yapmakta olan Berat DEMİRCİ CÖRÜT - Prag Ticaret Müşaviri tarafından Fatih KAR – Yönetim Kurulu Üyesi - Makine İhracatçıları Birliği , Ercan ASMAZ - İhracat Satış Müdürü – Dalgakıran Kompresör Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin konuşmacı olarak katılacağı “Ticaret Müşavirlerimizle Sektörel Elektronik Sohbet Toplantıları - Çek Cumhuriyeti- Sektör: Otomotiv ve Yan Sanayi, Makine" esohbet toplantısı gerçekleştirilecektir.

Söyleşi microsoft teams üzerinden gerçekleştirilecek olup; söyleşiye katılım linki için ekte yer alan dosyayı açıp, üzerine tıklamanız yeterli olacaktır. Ekteki dosya içerisinde ayrı bir katılım linki bulunmamaktadır. Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.

Bilgilerinize sunarız.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası