Duyurular  »  Hannover Messe 2021 Sanal Fuarı Duyurusu

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız yazıda; her yıl Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen dünyanın en önemli ve kapsamlı sanayi fuarı olarak kabul edilen Hannover Messe Fuarı Türkiye milli iştirak organizasyonunun, 1992 yılından itibaren İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından düzenlendiği belirtilmiş ve fuarın bu yıl sağlık koşulları nedeni ile 12-16 Nisan 2021 tarihleri arasında sanal olarak düzenleneceği ve İTO’nun da ‘Dijital Pavilyon’ organizasyonu ile katılım sağlayacağı bildirilmiştir.

Yazının devamında, Hannover Messe 2021 Sanal Fuarına, Akışkan Gücü, Hidrolik ve Pnömatik, Basınçlı Hava ve Vakum Teknolojisi, Dijital Ekosistemler, Enerji, Lojistik ve Yan Sanayi ihtisas konularında faaliyet gösteren firmaların iştirak edebileceği belirtilmiştir.

Fuar katılım bedeli 12.000 TL olup, detaylı bilgiler ve sözleşme örneği ekte yer almaktadır.

Üyelerimizin bilgilerine sunarız.

EK; FUAR BİLGİ NOTO VE SÖZLEŞME ÖRNEĞİ