Duyurular  »  Sanayide Güneş Enerjisiyle Kojenerasyon Konferansı & Çalıştayı Hakkında
22 Eylül 2023 -

Sayın Üyemiz,

Ülkemizin enerjide dışa bağımlılığını azaltmak ve enerji arz güvenliğinin sürdürülebilir bir şekilde yönetilebilmesi amacıyla yenilenebilir enerji kaynaklarından maksimum düzeyde fayda sağlanması önem arz etmektedir.

İzmir ve çevresinde, yenilenebilir enerji yatırımları ile ülkemizin merkez üssü olma yönünde çalışmalar yürütülmekte ve yatırımlar hız kesmeden devam etmektedir. Sanayi üretiminde yoğun olarak ihtiyaç duyulan buhar ve ısıtmada kullanılan doğalgaz fiyatındaki aşırı artışlar, sanayicilerimizi enerji giderlerini makul düzeyde tutmak için alternatif çözüm arayışlarına yöneltmiş durumdadır.

Bu kapsamda, sanayicilerimizin güneş enerjisini kendi ihtiyaçlarına göre en verimli yöntem ve teknolojilerle kullanması ve buhar ihtiyaçlarını karşılaması konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Odamız, Türkiye Kojenerasyon Derneği (KOJENTÜRK), Enerji Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ENSİA) ve Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) iş birliğinde; İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA), İZENERJİ ve ODTÜ GÜNAM destekleriyle “SANAYİDE GÜNEŞ ENERJİSİYLE KOJENERASYON KONFERANSI & ÇALIŞTAYI” düzenlenecektir.

26 Eylül 2023 Salı günü Odamız -2’nci kat Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda saat: 13:30’da (Kayıt: 13.00) gerçekleştirilecek olan etkinliğekatılım göstermek isteyen üyelerimizinhttp://www.ebso.org.tr/tr/kobiokulu linkinde yer alan kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası


EK 1

EK 2



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası