Duyurular  »  DEİK Türk Rus İş Konseyi 16. Ortak Toplantısı

1991 tarihinde kurulduğundan bu yana dönüşümlü olarak Türkiye ve Rusya Federasyonu’nda yapılan ve gündeme aldığı sorunlar ve katılımcıların nitelik ve niceliği açısından özel sektörde Türk – Rus ekonomik ve ticari işbirliğinin kilometre taşlarını oluşturan en önemli etkinliklerden birisi olan DEİK Türk-Rus İş Konseyi Ortak Toplantısının, 14 Kasım 2013, Perşembe günü 09:30 – 18:30 saatleri arasında İstanbul TOBB Plaza’da düzenlenmesi planlanmaktadır.

Bu yıl on altıncısı yapılacak olan İş Konseyi Ortak Toplantısı gündemine ağırlıklı olarak, tarım ve gıda üretimi, turizm ve sağlık turizmi, bölgesel işbirliği, lojistik, enerji alanında işbirliği konularının alınması öngörülmektedir.

Program ve katılımcı listesi ekte sunulmaktadır. Rusya’dan gelecek heyet listesi ve yine Rusya’daki karşı kanat başkanlığı ile mutabakat çerçevesinde nihai hale getirilecek olan etkinlik programı katılım teyidi veren firma ve kurum temsilcilerine bilahare bildirilecektir.