Duyurular  »  Türkiye-İsveç Ekonomi ve Ticaret Ortak Komitesi 2. Dönem Toplantısına Yönelik Görüş Talebi

07/06/2024

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) aldığımız 04.06.2024 tarih ve 5602 sayılı yazıda, Türkiye-İsveç Ekonomi ve Ticaret Ortak Komitesi II. Dönem Toplantısının, Ticaret Bakanı Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat ile İsveç Uluslararası Kalkınma İşbirliği ve Dış Ticaret Bakanı Sayın Johan Forssell'in eş başkanlıklarında, 3 Eylül 2024 tarihinde Stokholm/İsveç'te gerçekleştirileceği bildirilmiş olup, ETOK II. Dönem Protokolünün geliştirilmesinde fayda görülen görüşlerin toplandığı belirtilmiştir.

Protokolde değinilen konular; bağcılık, tohum, süs bitkisi, organik tarım, meyve-sebze yetiştiriciliği, tarım ürünlerinin hasatından sonraki süreç, inşaat-planlama, kimyasalların yönetimi, su yönetimi ve madencilik sektörlerinde yoğunlaşmıştır.

Görüş bildirmek isteyen üyelerimizin görüşlerini TOBB’a iletilmek üzere en geç 13 Haziran 2024 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamıza (e-posta: [email protected]) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,