Duyurular  »  Milletler Topluluğu Yatırım ve Ticaret Forumu Davetleri

8 Ağustos 2023

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden iletilen 08.08.2023 tarih ve 20922 sayılı yazıda, İngiliz Milletler Topluluğu Girişim ve Yatırım Konseyi (CWEIC), Bangladeş Yatırım Geliştirme İdaresi (BIDA) ve Bangladeş Dışişleri Bakanlığı'nın, 13-14 Eylül 2023 tarihlerinde Dakka'da ortaklaşa düzenleyeceği "Milletler Topluluğu Yatırım ve Ticaret Forumu'na (CITF)" ülkemizden de ilgili Bakanların, yatırımcıların, yatırım ofisi yetkililerinin, banka yöneticilerinin ve önde gelen iş insanlarının davet edildiği belirtilmiştir.

Yazıda, Bangladeş Başbakanı Şeyh Hasina'nın Forumun açılışını yapacağı ve "İkinci Milletler Topluluğu Bangabandhu Yeşil Yatırım Ödülü'nü" vereceği ifade edilmiştir.

Söz konusu Foruma katılım sağlamak isteyen üyelerimizin ekte yer alan formu doldurularak Ticaret Bakanlığı'na ([email protected]) iletilmesi hususu belirtilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası

EK: Yatırımcı Listesi Formu (1 sayfa)