Duyurular  »  Ticaret Bakanlığı İhracat Süreçleri ve Devlet Destekleri Eğitim Programı

10/05/2024

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza iletilen 09.05.2024 tarih ve 4683 sayılı yazıda; Ticaret Bakanlığından gelen yazı ilgide belirtilerek, Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerlerinin Bakanlığın görev alanı dahilindeki konularda iş çevrelerinin bilgilendirilmesi amacıyla 2011 yılından beri düzenlendiği, iş çevrelerinin Bakanlığın görev alanına giren konularda ve ihracat destekleri hakkında bilgilendirilmelerinin ihracatın geliştirilmesi ve tabana yayılması konusunda önem arz ettiği, 2024 yılında etkinliklere “Ticaret Bakanlığı İhracat Süreçleri ve Devlet Destekleri Eğitim Programı” olarak devam edildiği, bu çerçevede, Türkiye’deki tüm iş çevrelerinin genel katılımına açık olarak, Bakanlıkça ekte yer alan program akışı çerçevesinde 4-5-6 Haziran 2024 tarihlerinde çevrimiçi bir eğitim programı gerçekleştirileceği belirtilmiştir. Eğitim programının sonunda eğitimin en az üçte ikilik kısmına katılım sağlayan katılımcılar adına Dijital Katılım Belgesi düzenleneceği belirtilmiştir.

Programa katılım ücretsiz olup, katılmak isteyenlerin 31 Mayıs 2024 mesai bitimine kadar aşağıda yer alan kayıt linkinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru esnasında istenilen bilgilerin doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurulması ayrıca aynı mail adresi ile farklı kişiler tarafından başvuru yapılmaması katılım linki ve Katılım Belgelerinin gönderilmesi açısından önem arz etmektedir. Başvuru sonrası katılımcıların e-posta adreslerine herhangi bir onay maili iletilmeyecek olup, 4-5-6 Haziran 2024 tarihlerinde çevrimiçi katılım linki gönderilecektir. Başvuru ve toplantıya giriş esnasında kullanılan mail adresleri aynı olmalıdır.

Kayıt Linki:https://egitimbasvuru.ticaret.gov.tr/Ihracat

Bilgilerinize sunarız.