Duyurular  »  KOSGEB-Yeşil Sanayi Destek Programı ve Proje Teklif Çağrıları

27 Aralık 2023

Sayın Üyemiz,

KOSGEB İzmir İl Müdürlüğünden Odamıza gönderilen e-postada; küçük ve orta ölçekli işletmelerin yeşil dönüşümünü verimli bir şekilde gerçekleştirmelerine katkı sağlamak amacıyla Yeşil Sanayi Destek Programı yürürlüğe alındığı, program hakkında detaylı bilgiye https://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/destekdetay/9022/yesil-sanayi-destek-programi linkinden ulaşabildiği bildirilmiştir.

Yeşil Sanayi Destek Programı kapsamında iki adet teklif çağrısı hazırlanmış ve başvurular alınmaya başlanmış olup ekte gönderilen teklif çağrılarına ayrıca aşağıdaki bağlantı linklerinden de ulaşılabilmektedir.

· “2023 – 01 Sanayi KOBİ’lerinin Güneş Enerjisi Yatırımlarının Desteklenmesi” Proje Teklif Çağrısı için tıklayınız.

· “2023 – 02 Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi” Proje Teklif Çağrısı için tıklayınız.

EK1
EK2