Duyurular  »  Japonya İkili Görüşmeler
Japonya/Tokyo Ticaret ve Sanayi Odası ve Osaka Ticaret ve Sanayi Odası'nın organizasyonunda ülkemizi ziyaret edecek olan Japon KOBİ heyeti ile 14 Şubat 2014 tarihinde 09:00-12:30 saatleri arasında İstanbul Martı Otel'de ikili iş görüşmeleri gerçekleştirileceği belirtilmektedir.
Söz konusu görüşmelere katılacak olan Japon şirketlerin; makine ve akşamlan, tekstil, atık imha ve geri dönüşümü, telekomünikasyon, IT teknolojileri, çelik işleme ve ticareti, doğal taşlar, optik ürünler ve araç içi aksesuarlar gibi birçok farklı alanda faaliyet göstermekte olduğu ifade edilmektedir. Detaylı şirket profilleri ve işbirliği taleplerine (http://www.deik.org.tr/Contents/FileAction/4322 ) web sitesinden ulaşılabilmektedir.
Japonya pazarına girmek isteyen ve/veya Japon firmalarla işbirliği yapmak isteyen Türk şirketlerine önemli bir fırsat sunan söz konusu toplantıya katılmak isteyenlerin, katılım teyitlerini ekli başvuru formu aracılığı ile 10 Şubat 2014 tarihine kadar DEİK'e (İlgili Kişi: Dilek Morgül, E-Posta: [email protected]) iletilmesi gerekmektedir. Bilgilerinize sunarız.