Duyurular  »  TOBB Türkiye100

Birliğimiz öncülüğünde Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfi (TEPAV) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) işbirliğiyle, 2011 yılından bu yana Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerini belirlemek üzere, "TOBB Türkiye 100” düzenlenmektedir.
2021 yılı TOBB Türkiye 100, TOBB ve Vodafone işbirliğinde, TEPAV ve TOBB ETÜ'nün katkılarıyla düzenlenecektir.
Türkiye 100 ile Türkiye'nin hızlı büyüyen şirketlerinin başarılarına küresel ölçekte dikkat çekerek küresel bağlantılarını kuvvetlendirme başarı hikayelerinin ulusal ve uluslararası yazılı ve görsel basında yer almasını sağlayarak doğru iş ortaklarına, yeni müşterilere ve yatırımcılara erişimlerini kolaylaştırmak hedeflenmekledir.
Türkiye 100 programında dereceye giren şirketler tamamen objektif kriterlere dayanılarak tespit edilmektedir. satış gelirleri artış hızının temel performans kriteri olduğu değerlendirmelerde, en yüksek satış gelirleri artış hızını yakalayan şirket birinciliği almaktadır.
2020 yılında TOBB Türkiye 100 ödül töreni TOBB Başkanı M. Rıfat HİSARCIKLIOĞLU ve Ticaret Bakanı Ruhsar PEKCAN'ın katılımlarıyla, pandemi koşulları sebebi ile online olarak düzenlendi ve Türkiye'nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi ödüllerini aldı.
2021 yılında Vodafone'un katkıları ile düzenlecek TOBB Türkiye 100 programında şirketlerin 2017 - 2019 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin artış hızı dikkate alınacaktır. Başvuru kriterini sağlayan şirketler büyüme hızlarına göre sıralanacak, en hızlı büyüyen şirket birinciliği alacaktır.
Türk özel sektörünün dünyayla olan bağlantılarının kuvvetlendirilmesine imkan sağlayacak olan TOBB Türkiye 100'e başvuru şarıları ekte yer almakta olup, başvuruların en geç 31 Mart 2021 tarihine kadar https://turkiye100.tobb.org.tr üzerinden yapılması gerekmektedir.
Saygılarımızla.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası