Duyurular  »  Türkiye-Azerbaycan İş Forumu - 8 Mayıs 2024


30/04/2024

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza iletilen 30.04.2024 tarih ve 4360 sayılı yazıda; Türkiye-Azerbaycan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 11. Dönem Toplantısı münasebetiyle 8 Mayıs 2024 Çarşamba günü öğleden sonra TOBB ve DEİK işbirliğinde Ankara'da Türkiye-Azerbaycan İş Forumu düzenleneceği ifade edilmiştir.

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Azerbaycan Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Ali Esedov'un teşrifleri ile TOBB merkezinde (TOBB İkiz Kuleler) gerçekleştirilmesi planlanan söz konusu İş Forumuna, kamu kurum ve kuruluşları, farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarının katılımının öngörüldüğü ve iş forumunda iki ülke arasındaki iş ve yatırım imkânlarının değerlendirilmesinin beklendiği belirtilmiştir.

İş forumu programı ve Azerbaycan tarafı katılımcı listesinin ayrıca iletileceği belirtilmiş olup bahse konu etkinliğe katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turkiye-azerbaycan-is-forumu bağlantısında yer alan kayıt formunu 6 Mayıs 2024 mesai saati bitimine kadar doldurmaları gerektiği ifade edilmiştir.

Ayrıntılı bilgi için:

TOBB: Anara Daylan, Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Tel.: 0312 218 22 23 E-posta: [email protected]

DEİK: Elnur Osmanov, İş Konseyleri Koordinatörü Tel.: 0212 339 50 67 E-posta: [email protected]

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası

 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası