Duyurular  »  İklim Teknolojileri Paneli-II Hakkında

23/05/2024

Sayın Üyemiz,

Yaşar Üniversitesi Rektörlüğü’nden Odamıza iletilen 21.05.2024 tarih, 63747 sayılı yazıda, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) tarafından düzenlenen "İklim Teknolojileri Paneli"nin ikinci serisinin 30 Mayıs 2024 tarihinde 13.30-17.30 saatleri arasında Yaşar Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Yazıda, iklim değişikliği ve çevresel sürdürülebilirlik konularında gelişmelerin ele alınacağı ilk oturumda, farklı sektörlerden önemli isimlerle yenilikçi çözümler ve sürdürülebilir teknolojiler üzerine fikir alışverişinde bulunulacağı; ayrıca ikinci oturumda ise girişimcilik ekosisteminde yatırım almış ve iklim teknolojileri anlamında başarıları olan startupların yer alacağı ifade edilmektedir.

Panel program akışı ile katılım bağlantısına aşağıda belirtilen adresten ulaşılabilmektedir.

EK

Kayıt ve daha fazla bilgi için:https://bit.ly/4bBzm8P