Duyurular  »  3. Bulgar-Türk Ticaret Zirvesi


03/05/2024

Sayın Üyemiz,

Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Odamıza iletilen 29.04.2024 tarihli yazıda, 7-8 Haziran 2024 tarihlerinde Regnum Otel Bansko’da (Bulgaristan) 3. Bulgar-Türk Ticaret Zirvesi’nin düzenleneceği bildirilmektedir.

Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BULTİŞAD) iki ülke ticaret ve yatırım ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla, iki ülke kurum ve kuruluşlarının(Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Bulgaristan KOBİ Ajansı, Bulgaristan Yatırım Ajansı, Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Cumhuriyeti Sofya Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği ve Ataşelikleri, DEİK Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi) iş birliği ve desteğiyle iş forumları düzenlediği belirtilmektedir.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Bulgar-Türk Ticaret Zirvesi’nde, iki ülke yatırım ve ticareti geliştirme kurumlarının yetkililerinin katılımıyla iş birliği fırsatlarının ele alınacağı tematik panellerin yapılması; otomotiv yedek parçaları, inşaat ve yapı malzemeleri, metal, makina, kağıt, mobilya, enerji, ambalaj, gıda, IT, danışmanlık, tekstil, sağlık, kimya-kozmetik, plastik eşya, turizmgibi sektörlerde faaliyet gösteren firmalara stant açma ve tanıtım imkanının sağlanması, sektörel eşleştirmelerin yapılmasının planlandığı ifade edilmektedir.

Zirvenin taslak programına ve detaylarına ekte yer verilmiş olup ilgilenen katılımcılarınhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc1bG8_5A9lKe0y4ne_GlG9_wqSImpU9KhX4ItObUhFZGT2Yw/viewformsayfasındaki kayıt formunu 3 Haziran 2024 tarihine kadar doldurmaları gerektiği iletilmektedir.

EK

İletişim İçin:

Sibel Fikret

Cep: 00359 / 876631071

E-mail:[email protected]

 

Bilginize sunarız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası