Duyurular  »  Tunus Cumhuriyeti Ülke Tanıtım Toplantısı

17 Nisan 2024

Sayın Üyemiz,

Ülkemizin önemli ticaret partnerleri arasında yer alan Tunus Cumhuriyeti’ne yönelik 30 Nisan 2024 Salı günü saat 13:00’de İzmir Ticaret Odası’nda, Tunus Cumhuriyeti Ülke Tanıtım Toplantısı düzenlenecektir.

Tunus Cumhuriyeti, fosfat başta olmak üzere madencilik, turizm, tarım, tekstil ve benzeri sektörlere dayalı çok çeşitli bir ekonomiye sahiptir.

Toplantıda Tunus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sayın Ahmed Ben Sghaier tarafından Tunus’un sunduğu fırsatlar ve kentimiz ile Tunus arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesine yönelik iş birliği önerilerine ilişkin bir sunum gerçekleştirilecek olup,toplantıya katılmak isteyen Üyelerimizin https://izto.org.tr/tr/ft/tunus linki üzerinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Toplantıya katılımınızı dileriz.

Saygılarımızla,