Duyurular  »  8-9 Aralık 2014 Uluslararası Akdeniz Enerji Konferansı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan yazıda, İstanbul Ticaret Odasından alınan bir yazıya atfen; İTO ev sahipliğinde, Akdeniz Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (ASCAME) tarafından 8-9 Aralık 2014 tarihlerinde "Uluslararası Akdeniz Enerji Konferansının düzenleneceği bildirilmektedir. Ülkemizden ve yurtdışından konularında uzman ve üst düzey yetkili katılımcıların yer alacağı 8 Aralık 2014 günü gerçekleştirilecek konferans çerçevesinde Akdeniz enerji sektöründe yaşanan son gelişmeler ekseninde, Akdeniz'in ekonomik geleceğinin tartışılmasının hedeflendiği ve Akdeniz ülkelerinden misafir Bakanların ve milletlerarası teşkilatların üst düzey yetkililerinin bir araya getirilerek, görüşlerini paylaşmalarının amaçlandığı belirtilmektedir.

Ayrıca, 9 Aralık 2014 günü İTO'da gerçekleştirilecek olan ikili görüşmeler etkinliği çerçevesinde ise ülkemiz ve Akdeniz ülkelerinden gelecek enerji sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcilerinin bir araya getirileceği ifade edilmektedir. Bu kapsamda, söz konusu etkinlik programına katılmak isteyenlerin en geç 21 Kasım 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar [email protected] e-posta adresine katılım durumlarını bildirmeleri gerekmektedir.