Duyurular  »  Hannover Sanayi Fuarı 2016
25-29 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Hannover 2016 Sanayi Fuarı Türkiye Milli Katılım Organizasyonu'nun her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul Ticaret Odasınca düzenleneceği bildirilmektedir.
   2015 yılında yaklaşık 225.000 m2'lik alanda, 6.500 firmanın katılımıyla gerçekleşen Hannover Sanayi Fuarı'nın, 70 ülkeden 220.000 profesyonel tarafından ziyaret edilmiş olduğu, 2015 yılındaki organizasyonda ülkemizin; Almanya, Hindistan (Partner Ülke), Çin ve İtalya ile birlikte katılım sıralamasında ilk 5 ülke arasında yer aldığı belirtilmekte olup bu itibarla, Avrupa'nın en büyük sanayi fuarlarından biri olan Hannover Sanayi Fuarı'na İstanbul Ticaret Odası'nın bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 4. ve 6. salonlarda 1000 m2'yi aşkın bir alanda katılım gerçekleştireceği ifade edilmektedir.
   Fuar için minimum 12 m2 ile katılım sağlanabileceği ve 530 Euro/ m2 olarak belirlenen katılım bedelinin stant inşaatı, nakliye ve gümrükleme, tanıtım hizmetleri dahil olmak üzere tüm ana hizmetleri kapsadığı ve fuarın %50 devlet desteği kapsamında olup, teşvik takip işlemlerinin İstanbul Ticaret Odasınca yürütüleceği bildirilmektedir.
   Konuyla ilgili detaylı bilgi, TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki "Uluslararası İş İmkanları" bölümü altında yer alan "Yurt Dışı Etkinlikler" başlığında sunulmaktadır.