Duyurular  »  RUSYANIN DÜNYA TİCARET ÖRGÜTÜNE KATILIMI KONFERANSI

Rusya Federasyonu’nun (RF) 19 yıl süren müzakerelerin ardından,iç mevzuatını uyumlu hale getirmek suretiyle,Eylül 2012 tarihinden itibaren Dünya Ticaret Örgütü’ne (DTÖ) katılması,Türkiye’nin bu ülke ile olan ikili ekonomik ve ticari ilişkileri bakımından yeni bir dönem oluşturmaktadır.

DTÖ’ye üyeliğinin, RF’nin konumunu daha da güçlendirmesi ve uluslar arası ticarette ‘’kural koyma’’ sürecine de etkin olarak katılması beklenmektedir.

Bu itibarla, Birliğimizce 11 Haziran 2013 tarihinde, İstanbul’da Grand Cevahir Otel’de, Türk ve Rus iş çevreleri arasında daha yakın ve kurallara dayalı sürdürülebilir bir iş ilişkisinin geliştirilmesi amacıyla bir konferans düzenlenecektir.

Konferansa katılmak isteyen üyelerimizin 7 Haziran 2013 tarihine kadar Odamız ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.