Duyurular  »  Houston Sektörel Ticaret Heyeti
5-8 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan "OTC 2014 Houston Offshore Technology Conference” Fuarı ile eş zamanlı olarak Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği organizasyonunda, 4-8 Mayıs 2014 tarihleri arasında Houston / Amerika Birleşik Devletleri'ne yönelik Sektörel Ticaret Heyeti organize edilmesi planlanmaktadır.
Ülkemiz Gemi sektörünün ABD'de tanıtılması amacıyla düzenlenecek söz konusu Ticaret Heyeti Programı kapsamında, iki ülke işbirliği olanakları hakkında bir seminer verilmesi, Türk - ABD'li ve yabancı işadamları arasında ikili iş görüşmeleri yapılması, ilgili kurum ve kuruluşların (odalar, dernekler) ziyaret edilmesi planlanmaktadır.
Bu çerçevede, Houston Sektörel Ticaret Heyeti Programının, gerek ABD pazarına girmek isteyen ve gerek Uluslararası alıcılar ile bir araya gelmeyi amaçlayan firmalar için önemli bir fırsat oluşturacağı mülahaza edilmektedir.
Söz konusu Ticaret heyeti programı katılım payı; Tek kişi / 5.000 USD ($); aynı firmadan İkinci kişi / 4.000 USD ($); olup; katılım payına; İstanbul - Houston - İstanbul ekonomi sınıfı uçak bileti, 5 yıldızlı Otel'de 4 gece konaklama (oda + kahvaltı), Öğle ve Akşam yemekleri, alan vergisi, firmalarla ikili iş görüşmeleri, tercümanlık hizmetleri, Houston havaalanı-otel-havaalanı transferleri, katılım kitapçığında yer alma, her türlü tanıtım, ilan, basılı malzemeler ve ikili iş görüşmeleri için gerekli olan bütün hizmetler dâhil, oteldeki ekstra oda harcamaları ve diğer ekstra harcamalar hariçtir. Ayrıca organizasyona İstanbul dışından katılacak üyelerimizin iç hat uçuşları ve yurt dışı çıkış harç bedelleri kendileri tarafından karşılanacaktır.
Adı geçen heyet "2011 / 1 sayılı Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği'ne İlişkin Tebliğ” kapsamında değerlendirilecek ve katılımcı firmalarımız ulaşım ve konaklama ile tanıtım harcamaları üzerinden %50'ye yakın devlet desteğinden faydalanabilecektir.
Söz konusu heyete katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda detayları verilen Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği hesabına katılım ücretini yatırmaları, dekontla birlikte, aşağıdaki online başvuru formunu doğru ve eksiksiz olarak doldurarak, en geç 16 Aralık 2013 Pazartesi günü mesai bitimine kadar İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği 0212 454 05 01-02 numaralı fakslarına veya [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir.

Banka Bilgileri:
Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Dolar Hesabı