Duyurular  »  Kuşak Yol (BRI) ve Orta Koridor Üzerinde Yeni Pazarlar Kongresi ve Fuarı

1 Ağustos 2023

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden iletilen 01.08.2023 tarih ve 20288 sayılı yazıda, 14-16 Eylül 2023 tarihlerinde, Ankara ATO Congresium'da, "Kuşak Yol (BRI) ve Orta Koridor Üzerinde Yeni Pazarlar Kongresi ve Fuarı"nın gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmiştir.

Bu kapsamda, Azerbaycan, Çin Halk Cumhuriyeti, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan'dan enerji, maden, gıda, tarım, lojistik, inşaat, makine ve bilişim teknolojileri sektörleri başta olmak üzere çeşitli sektör temsilcilerinin katılacağı kongre ve fuara, ülkemiz sektör temsilcilerinin katılımı yanında, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Dr. Cevdet Yılmaz'ın iştirak ederek bir açılış konuşması yapmasının hedeflendiği belirtilmiştir.

Söz konusu etkinlik kapsamında ihracatçılarımız ile yabancı katılımcılar arasında B2B, B2C ve B2G görüşmelerinin gerçekleştirilmesi planlandığı bildirilmiştir.

Yazıda ayrıca etkinliğe ilişkin detaylı bilgilere ulaşmak için Türkiye-Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği, Dış Ticaret Koordinatörü Ali Berat BEŞER ile ([email protected] – 0312 441 04 45) irtibata geçilmesi gerektiği ifade edilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası