Duyurular  »  4. Mükemmellik Zirvesi-21 Mayıs 2024

03/05/2024

Sayın Üyemiz,

Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi A.Ş. (ESBAŞ) tarafından Odamıza iletilen yazıda; ESBAŞ olarak mükemmellik kültürünün yayılımı için, uzun yıllardır Mükemmellik Zirvesi etkinliği düzenlendiği, paydaşların katılımı ile mükemmellik kültürünün yayılımı için, iyi uygulamaların, başarı hikayelerinin paylaşılmasını bu etkinlik yoluyla sağlama gayreti içerisinde olunduğu belirtilerek bu yıl 4.Mükemmellik Zirvesini 21 Mayıs 2024 Salı günü ESBAŞ Teknoloji Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirecekleri bilgisi paylaşılmıştır.

Etkinlik kapsamında; “İş Süreçlerinde Sürdürülebilirlik ve İnovasyon”, “İnsan Sermayesinde Yeni Yaklaşımlar ve Z Kuşağı Etkisi” ve “Kaos Ortamında Liderlik” konularının işleneceği veözel konuk olarak Prof. Dr. Sinan Canan tarafından “Açık Beyin” başlıklı bir sunum gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Söz konusu zirveye katılmak isteyen üyelerimizin Mükemmellik Zirvesi Katılım Formu (jotform.com) linkindeki formu doldurmaları gerekmektedir.

Saygılarımızla,

İletişim: ESBAŞ Kurumsal İletişim [email protected]