Duyurular  »  91. İzmir Enternasyonal Fuarı & İzmir İş Günleri

31 Ağustos 2022

Sayın Üyemiz,

Türkiye’nin en köklü ve saygın uluslararası etkinliklerinden olan İzmir Enternasyonal Fuarı, 2 – 11 Eylül 2022 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı - Kültürpark’ta 91. kez ziyaretçileri ile buluşacaktır.

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın uluslararası ve ticari yönünün en güçlü destekleçilerinden olan ve İZFAŞ A.Ş. tarafından, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde veT.C. Ticaret Bakanlığı himayelerinde düzenlenen “İzmir İş Günleri” etkinliği ise bu yıl 1-2 Eylül 2022 tarihleri arasında dünya gündeminin ilk sıralarında yer alan “Tarım Ticareti: Dayanıklı Küresel Gıda Tedarik Zincirleri Kurulması” ana konu başlığı altında sanal platformda gerçekleştirilecektir.

Söz konusu etkinlik kapsamında Odamız tarafından da “Tarımda Dönüşüm: Yeşil ve Sürdürülebilir Tarım, Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Örnekleri”isimli bir webinar düzenlenecektir.

Odamız tarafından düzenlenecek yukarıda ismi yazılı webinarı ve “İzmir İş Günleri” etkinliğinde yer alacak tüm webinarları aşağıdaki link vasıtası ile takip edebilir, yine aynı link üzerinden konuşmacıların ve canlı yayın akışlarının detaylarına erişebilirsiniz; www.izmirisgunleri.com

1 Eylül 2022 Perşembe günü saat 15.00’te düzenleyeceğimiz “Tarımda Dönüşüm: Yeşil ve Sürdürülebilir Tarım, Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Örnekleri” webinarımıza katılımınızdan memnuniyet duyacağız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası

Tarımda Dönüşüm: Yeşil ve Sürdürülebilir Tarım, Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Örnekleri ( 15.00 – 16.15)

İzmir Ticaret Odası Organizasyonu ile;

Açılış Konuşmacısı:

- Emre KIZILGÜNEŞLER,İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

- Kavilmadam Ramaswami PARVATHY, BM Dünya Gıda Programı WFP Türkiye Temsilcisi ve Ülke Direktörü

Moderator:

- Prof. Dr. Mustafa TANYERİ, İzmir Ticaret Odası Genel Sekreteri

Konuşmacılar:

Panel Açılış Konuşması:

- Ali Osman ÖĞMEN, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi, Dikili TDİOSB Yönetim Kurulu Başkanı

- Fatih ÜÇGÜN, TDİOSB Danışmanı

Konu: Dikili Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi Projesi ile İzmir Tarımda Öncü

Kent Rolünü Sürdürüyor / İzmir Tarıma Dayalı İhtisas OSB Sunumu ve İzmir Tarıma Dayalı İhtisas OSB Videosu

- Erçin GÜDÜCÜ, İzmir Ticaret Borsası Genel Sekreteri