HAKKIMIZDA  »  Başkanın Mesajı

İlçemizin kalkınmasında lokomotif olan hemen her sektörün temsilcilerinin yer aldığı, yeni Yönetim Kurulumuzla, Odamızın güçlü altyapısını üyelerimize ve halkımıza hizmet etmek için kullanmaya hazırız. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak İlçemizin tarım ve sanayide yoğunlaşan kaynaklarını, bölgesel potansiyelimizin optimum düzeyde fayda sağlaması amacıyla; başta enerji ve turizm olmak üzere, eğitim, sosyal hizmetler ve teknoloji alanlarında genişletecek, üyelerimize ve halkımıza daha fazla fayda sağlayacak faaliyetlerde bulunmaya ve projeler geliştirmeye çalışacağız.

Bizler gibi, bulundukları bölgenin ekonomik ve sosyal hayatında dinamiklerini oluşturan, Ülkemizdeki diğer 365 Oda ve Borsamızda seçim süreçlerini tamamlamış bulunmaktadır. Bundan sonraki süreçte her Oda ve Borsamız kendi amaç ve hedefleri doğrultusunda, üzerlerine düşen görev ve sorumluluğu yerine getirmek için çalışacak, üyelerine ve Halkımıza hizmet etmek için faaliyetlerine ara vermeden devam edecektir.

Bölgelerinde hizmet için çalışan Oda ve Borsalarımız, Ülkemize hizmet için çalışan, Dünyanın en güçlü sivil toplum kuruluşlarından biri ve Ülkemizdeki 365 Oda ve Borsanın üst kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği seçimlerini bekliyorlar.

Biz Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu güçlü yapının bir parçası olmaktan ve bu yapının en büyük mimarlarından biri olan M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ile birlikte çalışmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz. Oda ve Borsaların, bulundukları bölgelerde, kamuoyunu etkileyecek güçlü potansiyellere sahip olduklarını, bu potansiyelin sanayici, tüccar ve esnafımızdan oluşan üyelerimiz ile Halkımızın hizmetine sunulduğu takdirde, ekonomik ve sosyal anlamda kalkınmaya büyük oranlarda katkı sağlayacağını vurgulayan, Oda ve Borsalarımızın hizmet kalitesindeki göz ardı edilemeyecek artışı sağlayan ve Ülkemize, Dünya çapında güçlü bir bakış açısı yakalayan Sayın HİSARCIKLIOĞLU’ nu; TOBB’ un yeni döneminde de Başkan olarak görmek istiyor, kendisini bu süreçte gönülden destekliyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ülkemizdeki 365 Oda ve Borsa gibi, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlerinde, en büyük amacı üyelerimize ve halkımıza hizmet etmektir. Bu anlayış ve prensiple, Odamız hizmetlerinin artarak devam edeceğini belirtir, hepinizi saygıyla selamlarım.