Duyurular  »  Sayın Cumhurbaşkanımızın İtalya Ziyareti
Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül 28 Ocak-1 Şubat 2014 tarihlerinde İtalya'ya resmi bir ziyaret gerçekleştirecektir. Bahse konu ziyarette Sayın Cumhurbaşkanımıza bir özel sektör heyetinin refakat etmesi planlanmaktadır. Ekonomi Bakanlığının yazısıyla, TOBB ve DEİK'e özel sektör heyetinin ziyaret programını birlikte düzenleme görevi verilmiştir.
Ziyarete katılmak isteyen firmaların konaklama, uçak, transferler, yemek vb. organizasyon giderlerini karşılamak üzere DEİK-İş Bankası Beyoğlu Şubesi (Şube Kodu: 1011) TR67 0006 4000 0021 0113 3145 86 numaralı Avro hesabına 1500,- (BinBeşYüz) Avro avans bedeli ödemeleri gerekmektedir. Katıl un bedelinin kesinleşmesini müteakip, bakiye tutar ziyaret öncesinde katılımcılardan tahsil edilecektir.
Birliğimiz web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş imkanları/Yurtdışı Etkinlikler" bölümünde yer alan "İtalya Ziyareti özel Sektör Heyeti Başvuru Formu" na yüksek çözünürlüklü ve "jpeg" formatında bir resim ekleyip, eksiksiz doldurarak, avans bedelinin ödendiğini gösteren, katılımcının isminin ve İtalya ziyareti ibaresinin de kayıtlı olduğu ödeme dekontu ile birlikte en geç 15 Ocak 2014 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar DEİK'e (Neslihan Kilit, tel: 0212 339 50 27, e-posta: [email protected]) iletmeleri gerekmektedir.