Duyurular  »  Rusya Federasyonuna İhracatımız Yolsuzlukla Mücadele
Dışişleri Bakanlığı'nın Gümrük ve Ticaret Bakanlığını muhatap 01.11.2013 tarih ve 1084044 sayılı yazısında, Moskova Büyükelçiliği'nden alman bir yazıya atfen, Yolsuzlukla Mücadele Konseyi'nin Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir PUTIN başkanlığında 30 Ekim 2013 tarihinde toplandığı belirtilmekte ve PUTIN'in anılan toplantıda yaptığı konuşmasının özetlendiği ifade edilmektedir.
Yazıda devamla, anılan yazının incelenmesinden yolsuzlukla mücadele kapsamında son dönemde Rus tarafınca önemli adımlar atıldığının anlaşıldığı belirtilmektedir.
Söz konusu yazıya Birliğimiz web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanlan/Ülke Duyuruları/Rusya Federasyonu" bölümünden ulaşılabilir.