Duyurular  »  Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Semineri (İnternet Üzerinden)
14 Kasım 2020 Cumartesi
KOBİ'lerin alacaklarını garanti altına alan ve tahsil edememeleri durumunda, alacaklarının önemli bir kısmını devlet destekli havuzdan karşılayan "Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası" sistemi hakkında 17 Kasım 2020 Salı günü saat 14:00'te internet üzerinden bir seminer gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır.
Birliğimiz Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türk Reasürans A.Ş. Genel Müdürü Selva Eren'in katılımı ile gerçekleştirilecek olan seminerde "Güncellenen Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası" anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ'lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.
Katılım ücretsizdir.
Saygılarımızla,
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası

Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Bilgilendirme Semineri
(Webinar – İnternet Üzerinden)
17 Kasım 2020 Salı – Saat: 14:00
Seminere katılım adresi: http://webinar.tobb.org.tr
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türk Reasürans A.Ş.
Genel Müdürü Selva Eren’in katılımı ile gerçekleştirilecek olan seminerde “Güncellenen
Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası” anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu
hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.
Seminere
linkinden katılabilirsiniz.
Tüm üyelere katılım ücretsizdir.
KOBİ'lere Yönelik Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Sistemi nedir?
Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası;
- KOBİ'lerin alacaklarını garanti altına alan,
- KOBİ'lerin alacaklarını tahsil edememeleri durumunda, alacaklarının önemli bir kısmını Devlet Destekli Alacak Sigortası Havuzu tarafından karşılayan bir sigorta sistemidir. Bu sistem ile herhangi bir teminata bağlanmamış vadeli satışlarından doğan borcun ödenmeme riski teminat altına alınmaktadır.
KOBİ'lere Yönelik Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Sistemi'nden kimler faydalanabilir
Yurtiçi satışlardan yıllık toplam cirosu 125 milyon TL’ye kadar olan tüm sektörlerdeki işletmeler kapsam dâhilindedir.
Alacak sigortasının faydaları nelerdir?
- KOBİ’yi ticari borçların ödenmeme riskine karşı korur.
- Ticari faaliyetlerinizde riskleri en güvenilir şekilde yönetmenizi sağlar.
- Vadeli satış sonrasında belirlenen tarihte ödenmeyen alacakların KOBİ’yi sıkıntıya sokmasını ve nakit akışlarını bozmasını önler.
- Firmaların ileriye dönük mali planlarında aksamaları ortadan kaldırır.
İletişim: [email protected], 0312 218 24 31

EKLER;