Duyurular  »  Su Verimliliği Seferberliği: Sanayi-Su Buluşması

23 Ocak 2024

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza iletilen 22.01.2024 tarih ve 807 sayılı yazıda; Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen Su Verimliliği Seferberliği kapsamında 2 Şubat 2024 tarihinde Kocaeli Kongre Merkezinde “Su Verimliliği Seferberliği: Sanayi-Su Buluşması" programının düzenleneceği belirtilmiştir.

Program kapsamında; 2023/9 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile yayımlanan sektörel su verimliliği rehberleri konusunda sektör temsilcilerinin bilgilendirilmesi ve endüstriyel su verimliliği uygulamaları konusunda paydaşlar arasında tecrübe paylaşımının ve iş birliği ortamının güçlendirilmesinin hedeflendiği ifade edilmiştir.

Söz konusu program, TOBB Başkanımız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim YUMAKLI ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih KACIR’ın katılımıyla gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Bu kapsamda, 24.01.2024 tarihine kadar, etkinliğe katılım sağlayacak temsilcilerinhttps://dosya.tarimorman.gov.tr/121obrnplinkinde yer alan katılım formunu doldurması ve endüstriyel su verimliliği uygulamalarına yönelik stant kurmak isteyen üyelerin taleplerini Bakanlığa (03122076316 / [email protected]) ve bilgi amaçlı TOBB’a iletmesi gerektiği belirtilmektedir.

Ek:Bilgi Notu ve Gündem

 

Bilgilerinize sunarız

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası