Duyurular  »  Kırgız Cumhuriyeti ile 2. Ortak Gümrük Komitesi Toplantısı Hakkında

07 Temmuz 2023 -

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen 05.07.2023 tarihli ve 7341 sayılı yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı’nın bir yazısına atıfta bulunularak ülkemiz ile Kırgızistan arasında Gümrük alanındaki konuların üst düzeyde ele alınacağı ve takip edileceği 2. Ortak Gümrük Komitesi'nin 19-20 Temmuz 2023 tarihlerinde Kırgızistan'da gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilerek; Ortak Gümrük Komite Toplantısı hazırlıklarında kullanılmak üzere, anılan toplantıda ele alınmasında fayda görülen hususlara ilişkin görüşlerimiz talep edilmektedir.

Bu kapsamda, konu ile ilgili görüşlerinize ilişkin bilgi notlarının 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 12.00’ye kadar [email protected] e-posta adresine iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası