Duyurular  »  Türkiye E-Ticaret Haftası Daveti

15 Kasım 2025 -

Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü tarafından 21-22 Kasım 2025 tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde "Türkiye E-Ticaret Haftası" etkinliği düzenlenecektir.


Türkiye, dijitalleşmenin tüm alanlarında olduğu gibi e-ticaret alanında da güçlü bir dönüşüm yaşamaktadır. Bu dönüşümün merkezinde; ülkemizin kıymetli markaları, yenilikçi iş modelleri geliştiren girişimcileri, teknolojiyle güçlenen işletmeleri ve küresel rekabetin parçası haline gelen dinamik ekosistemi yer almaktadır.

Bu vizyonla, Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı olarak 21–22 Kasım 2025

tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenleyeceğimiz Türkiye E-Ticaret Haftası’nda dijital ticaretin geleceğine yön vermek üzere bir araya geliyoruz.

Türkiye’nin dijital ticaret ekosistemine yeni bir ivme kazandıracak olan bu önemli buluşmada sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

Tarih : 21–22 Kasım 2025

Yer : İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi / Rumeli Bina

Açılış : 21 Kasım Cuma 10:00

LCV : +90 212 964 04 52 / [email protected]

Katılım durumunuzu en geç 18 Kasım Salı gününe kadar bildirmenizi rica ederiz.

 

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası

 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası