Duyurular  »  Türkiye-Yunanistan Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 6. Toplantısı
26 Aralık 2023

Sayın Üyemiz,

21.12.2023 tarihinde TOBB tarafından Odamıza iletilen yazıda, Türkiye-Yunanistan 6. Dönem Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Toplantısı'nın 2 Şubat 2024 tarihinde ülkemizde düzenlenmesinin öngörüldüğü belirtilmekte olup söz konu toplantı hazırlıklarında kullanılmak üzere, Yunanistan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin üyelerimizin görüşleri talep edilmektedir.

Bu kapsamda TOBB’a iletilmek üzere 2 Ocak 2024 Salı günü mesai saati bitimine kadar Odamıza ([email protected]) adresine Türkiye-Yunanistan ticari ilişkileri ile ilgili görüş ve önerilerinizin bildirilmesini dileriz.

Bilgilerinize arz ederiz.

Saygılarımızla,