Duyurular  »  Irak Musul İşadamları Heyeti
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonu ve THY işbirliği ile 15-17 Aralık 2013 tarihleri arasında Irak'ın Musul şehrine yönelik İşadamları Heyeti Programı düzenlenecektir. Musul başkonsolosluğumuz, Ticaret Müşavirliğimiz ve Musul Ticaret ve Sanayi Odası, Musul İşadamları Derneği destek ve katılımları ile Iraklı ve Türk işadamlarını bir araya getiren ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir.
İşadamları heyetine; Müteahhitlik, İnşaat ve İnşaat Malzemeleri, Mobilya, gıda ürünleri, otomotiv ve yan sanayi, tekstil ve hazır giyim, ilaç sanayi, elektrikli ve elektronik cihazlar, demir-çelik ürünleri, plastik ve plastikten mamul eşya, temizlik maddeleri, kâğıt ürünleri, soğuk hava deposu, medikal ekipmanlar ve hastane malzemeleri ve otomotiv yağları sektöründe faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmaların katılımlarında fayda görülmektedir.
Bu çerçevede, azami 40 ihracatçıdan oluşacak heyete katılmak isteyen firmaların www.tim.org.tr ‘de, yer alan başvuru formunu (kayıt için: http://goo.gl/NMuvfX ) en geç 10 Aralık 2013 Salı günü mesai bitimine kadar eksiksiz doldurarak; organizasyon kapsamındaki uçak bileti, toplantı, transfer ve organizasyon giderlerinin karşılanmasını teminen firmalarımızın, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Vakıfbank Şirinevler Şubesi (Şube kodu: 282), (IBAN No : TR93 0001 5001 5804 8000 9634 35), Swift Kodu: TVBATR2A Avro hesabına 900 Avro avans (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) ödeme yapmaları ve ilgili banka dekontunu [email protected] e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.