Duyurular  »  Türkiye-İsveç Ekonomi ve Ticaret Ortak Komitesi II. Dönem Toplantısı

26/04/2024

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden aldığımız 25.04.2024 tarih ve 4199 sayılı yazıda; T.C. Ticaret Bakanlığı’nın bir yazısına atfen, Türkiye-İsveç Ekonomi ve Ticaret Ortak Komitesi II. Dönem Toplantısı’nın Ticaret Bakanı Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat ile İsveç Uluslararası Kalkınma İşbirliği ve Dış Ticaret Bakanı Sayın Johan Forssell'in eş başkanlıklarında 31 Mayıs 2024 tarihinde Stokholm/İsveç'te gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Bu kapsamda, söz konusu toplantı ve öncesinde gerçekleştirilecek görüşmeler çerçevesinde, İsveç ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları ve ticaretin geliştirilmesi için öneriler gibi konulara ilişkin görüşlerinizin 29 Nisan 2024 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar [email protected] adresine iletilmesi hususunu bilginize sunarız.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,