Duyurular  »  "Türk-Alman Konferansı: Depremden Etkilenen Bölgelerde İş Dünyasının Yeniden Güçlendirilmesinde Avrupa Özel Sektörünün Rolü" Konferansı

07 Temmuz 2023 -

Sayın Üyemiz,

TOBB tarafından Odamıza iletilen yazıda; Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası ile Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde "Türk-Alman Konferansı: Depremden Etkilenen Bölgelerde İş Dünyasının Yeniden Güçlendirilmesinde Avrupa Özel Sektörünün Rolü" konferansının gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Konferans, 13 Temmuz 2023 Perşembe günü, 10:00 – 14:00 saatleri arasında Berlin'de, Alman Ekonomi Evinde (Adres: Breite Straße 29, 10178 Berlin) düzenlenecektir.

Konferansın amacı, Türkiye'de depremden etkilenen bölgelerdeki iş dünyası ile Avrupa özel sektörünü bir araya getirerek, iş hayatının yeniden canlandırılması ve istihdam imkanlarının oluşturulması için potansiyel ortak iş fırsatlarının tartışılmasıdır.

Konferanstaki ana panelde, siyaset ve iş dünyasından üst düzey temsilciler, depremden etkilenen bölgedeki ekonomik perspektifleri ve işbirliği potansiyelini tartışacaklardır. Ardından gerçekleşecek oturumda, "Altyapı ve konutların, yeşil ve enerji verimli olarak yeniden inşası" ve "Bölgedeki insanlar için eğitim ve istihdam beklentileri" konularındaki çözümlere yönelik yaklaşımlar ele alınacaktır.

Konferansta Türkçe-Almanca tercüme hizmeti sağlanacak olup, Konferans taslak programı ekte yer almaktadır.

Programa katılım içinhttps://event.dihk.de/GermanTurkishConference linkinde yer alan başvuru formunun doldurulması gerekmektedir.

Toplantının 10:00-12:00 saatleri arasındaki oturumuwww.dihk.de/de/aktuelles-und-presse/aktuelleinformationen/die-wirtschaft-in-den-tuerkischen-erdbeben-regionen-reaktivieren-97608 linkinden canlı olarak yayınlanacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası

Ek

 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası