Duyurular  »  Hindistan Otomotiv Komponent Üreticileri Derneği Automechanica İstanbul Fuarı Ziyareti


13/05/2024

Sayın Üyemiz,

Hindistan İstanbul Bankonsolosluğu’ndan Odamıza iletilen 10.05.2024 tarihli yazıda; Hindistan Otomotiv Komponent Üreticileri Derneği’nin (Automotive Component Manufacturers Association of India – ACMA), 40 Hindistan menşeili şirket ile birlikte, 23-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde organize edilen Automechanica İstanbul Fuarı’nı ziyaret edecekleri bildirilmiştir.

Söz konusu yazıda, ACMA’nın, otomotiv komponent endüstrisi cirosunun %85’inden fazlasına katkıda bulunan 900'den fazla üyesiyle Hindistan'daki oto komponent imalat endüstrisini temsil eden en üst kuruluş olduğu ifade edilmiştir.

İlgili yazıda, ACMA’nın ihracat, ithalat, OEM'lere tedarik ve yenileme pazarı alanlarında faaliyet göstermekte olan, Hindistan'ın otomotiv endüstrisinin şekillenmesinde önemli bir ortak olduğu ifade edilmektedir. Ayrıca, söz konusu fuarda, ACMA ve Hindistan menşeili şirketlerin, İstanbul Tüyap Fuar Merkezi 10 No'lu Salonda ürün ve hizmetlerini sergileyecekleri bildirilmiştir.

EK

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası