Duyurular  »  DEİK - Keidanren 26. Türkiye-Japonya Ortak İş Konseyi Toplantısı Hakkında

13 Eylül 2023

Sayın Üyemiz,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan (DEİK) Odamıza iletilen bir yazıda, Japonya İş Federasyonu Keidanren ile DEİK’in her yıl gerçekleştirdiği “Türkiye-Japonya Ortak İş Konseyi Toplantısı” kapsamındaki programın 10 Ekim 2023 tarihinde İzmir Hyatt Regency İstinye Park Oteli’nde gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Japonya’dan Keidanren Türkiye Ekonomi Komitesinin Üyesi olan ve ülkemizde de büyük yatırımları bulunan Mitsubishi, Sumitomo, Sojitz, Itochu, Mitsui, Marubeni gibi firmalardan 40-50 civarında C-level Japon yöneticilerin Japonya’dan geleceği, ülkemizde yatırımları ve faaliyetleri bulunan Japon firmalarının üst düzey yöneticilerinin, ülkemizden özel sektör temsilcilerinin ve de Japon ve Türk üst düzey diplomatik misyon ve diğer kamu temsilcilerinin katılım sağlayacağı geniş kapsamlı etkinliğin taslak programı ekte yer almaktadır.

Etkinlik kapsamında ülkemiz ve Japonya arasındaki ticari ve yatırım ilişkilerinin, gelecek beklentisi, güncel durum ve yakın bir tarihte imzalanması hedeflenen Türkiye-Japonya Ekonomik Ortaklık Anlaşması gibi konuların en üst düzeyde ele alınacağı ifade edilmektedir.

Yazıda ayrıca etkinliğin ülkemizden ve Japonya’dan üst düzey katılımcılara yönelik olması nedeniyle önemli bir sponsorluk imkanının da sağlandığı belirtilmektedir.

Sponsor firmaların görünürlüklerinin yanı sıra, stand kurma imkanı da bulacakları vurgulanmaktadır.

Sponsorluk desteklerinin Türkiye-Japonya ticari ilişkilerine yönelik çalışmaların sürdürülebilirliğine önemli katkı sağladığı, bu nedenle bu kadar üst düzey bir Japon heyetinin ülkemizde ağırlamanın iyi bir fırsat olacağına dikkat çekilmektedir.

 

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası

 

EK:

Program

 

Etkinlik kayıt linki:

Kayıt:https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/1592/20403

Bilgi için:

DEİK Türkiye – Japonya İş Konseyi İrtibatları:

0212 339 50 00 –[email protected]

– Iraz Turhan Alvaran, Asya Pasifik Bölge Direktörü

– Aycan Damalı, İş Konseyi Koordinatörü

– Lenura Özsaraç, İş Konseyi Koordinatörü

 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası