Duyurular  »  Turquality Destekleri Eğitimi
23 Haziran 2021 - 
KOBİ yöneticileri ve çalışanlarına yönelik olarak internet üzerinden "Turquality Destekleri Eğitimi" gerçekleştirilecektir. Eğitime ilişkin detaylı bilgi ekte sunulmaktadır.
TURQUALITY; uluslararası gelişme potansiyeli olan mal ve hizmet ihracatçısı şirketlerin faydalandığı devlet destekli bir markalaşma programıdır. Yararlanıcı şirketleri, yüksek katma değer oluşturan, küresel pazarlarda pazar payını artıran, güçlü markalaşma stratejisine sahip, üretimden satış ve satış sonrası hizmetlere kadar tüm süreçleri kapsayacak şekilde yönetsel bilgi birikimine sahip kurumsal yapılar hâline dönüştürmeyi ve uluslararası pazarda küresel marka haline gelmelerini hedefler. Ayrıca, bu markalar kanalıyla Türk malı imajının oluşturulmasını destekler. Eğitimde; mal ve hizmet ihracatında Turquality ve marka destek programları, bunların öngördüğü süreçler, şirketlere sağlanan faydalar, başvuru süreçleri, detaylı şekilde ele alınacaktır.
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından gerçekleştirilecek "Turquality Destekleri Eğitimi" sonunda katılımcılara soru-cevap imkanı verilecektir.
Eğitimin %70'ine devam eden katılımcılar adına dijital doğrulanabilir katılım belgesi hazırlanacak ve e-posta adreslerine gönderilecektir.
Saygılarımızla,
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası

EK;


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası