Duyurular  »  Hindistan Sohbet Toplantısı Hakkında
04 Haziran 2020
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 03.06.2020 tarih ve 34221550-720-4765 sayılı yazısı
İlgide kayıtlı yazıda, Ticaret Bakanlığı tarafından, Ticaret Müşavir ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere "Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler" adıyla online toplantıların düzenleneceği belirtilmektedir.
Bu çerçevede, ilk olarak Hindistan'da görev yapmakta olan Ticaret Bakanlığı temsilcileri ile Hindistan'da yerleşik 3 iş insanımızın konuşmacı olarak katılacağı "Hindistan'da İş Yapabilme, Markalaşma ve Ticari Fırsatlar" sohbet toplantısının 5 Haziran 2020 Cuma günü 10.00-11.30 saatleri arasında gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.
Etkinliğe ilişkin program ile toplantı erişim linki Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki Uluslararası İş İmkânları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünden temin edilebilmektedir.
Üyelerimize duyurulur.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası