Duyurular  »  Ecothon: Sürdürülebilir Geleceği Tasarla

03/05/2024

Sayın Üyemiz,

İzQ Genç ve Google Developer Student Clubs Dokuz Eylül Üniversitesi iş birliği ile Ecothon: Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması 10-11-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında İzQ İnovasyon Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Teknoloji dünyasında fark yaratacak potansiyele sahip gençleri bir araya getirmek amacı ile yenilikçi projeler geliştirmeye odaklanan yarışma ile ilgili detaylar ve başvuru formu aşağıda yer almaktadır.

Neler olacak?

● Çığır açan fikirlerinizi projeleştirip sunabileceksiniz.

● Gerçek dünya sorunlarına akılcı çözümler üreteceksiniz.

● Teknoloji ve yaratıcılıkla dolu bir atmosferde harika bir yarışma şansı ve network edineceksiniz.

● Girişimcilik, etkili sunum panelleri ve daha fazlasıyla kendinizi geliştirme şansı elde edeceksiniz!

Ödüller:

● Birincilik ödülü: 20.000 ₺

● İkincilik ödülü: 15.000 ₺

● Üçüncülük ödülü: 10.000 ₺

Detaylar ve başvuru formu için ecothonizmir.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Kayıt Formu:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe3OY5OWqGDAlZlq6jhF-nRQWpDfapRa1os43eHLdQE-WsYdw/viewform

Bilginize sunarız.

Saygılarımızla,