Duyurular  »  Türk İş Forumu - Karabağ Azerbaycan Cumhuriyeti

16 Ağustos 2022

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen 09.08.2022 tarih ve E-34221550-020.03-7980 sayılı yazıda, Azerbaycan Karabağ İş Forumu’nun 16 Eylül 2022 tarihinde Azerbaycan Cumhuriyeti'nin Karabağ bölgesinde yer alan Şuşa şehrinde gerçekleştirileceği, Türk Konseyi faaliyetleri kapsamında Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nın kurulduğu, bahse konu Oda'nın Başkanlığının TOBB Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından yürütüldüğü belirtilmektedir.

İş Forumu'na Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan ve Macaristan'dan çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firma temsilcilerinin katılımı beklenmektedir. İş Forumu kapsamında, belirtilen ülkelerden katılacak firmalarla ikili iş görüşmeleri yapılabilecektir. Etkinliğe katılacak yabancı firma bilgileri, teyit veren katılımcılara iletilecektir. Türkçe, Rusça ve İngilizce simultane tercüme hizmetinin sağlanacağı etkinliğin programı, katılım teyidi veren firmalara iletilecektir. Etkinliğe son başvuru tarihi 1 Eylül 2022'dir. (Ekte yer alan formun eksiksiz bir şekilde doldurulup, 1 Eylül 2022 tarihi saat 12.00’a kadar Türk Ticaret ve Sanayi Odası Sekreterya’sına iletilmesi gerekmektedir. E-posta: [email protected] , [email protected] )

Söz konusu İş Forumuna katılım ücretsiz olup, katılımcıların ulaşım ve konaklama giderlerini kendileri tarafından karşılamaları gerekmektedir. Kovid-19 tedbirleri kapsamında ülkeye girişte, aşı kartı ve uçağa binmeden en geç 48 saat önce PCR testinin alınması gerekmektedir.

Bilginize sunarız.

Saygılarımızla,

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası

 

EK: Katılım Teyit Formu

 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası