Duyurular  »  Türkiye 100 Programı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin öncülüğünde, TEPAV ve AllWorld Network işbirliğinde, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlenerek, söz konusu şirketlerin görünürlüklerini arttırmak ve bu şirketlerin küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla, ‘Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi – Türkiye 100’ projesi yürütülmektedir.
Proje kapsamında, 2010-2012 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin büyüme hızı dikkate alınarak, Türkiye 100 listesine giren şirketler belirlenmiş, söz konusu şirketler kamuoyuna duyurularak yazılı ve görsel basında çok sayıda haber yapılmıştır. Görünürlükleri artan şirketlerin yeni ortaklara, müşterilere ve tedarikçilere erişimleri kolaylaşmıştır. Buna ek olarak, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri, AllWorld Network’ün çok sayıda ülkeden binlerce hızlı büyüyen şirketin de dahil olduğu, küresel ağına katılmışlardır.
Türkiye 100 Programı 2014 yılında da devam edecek olup, şirketlerin 2011-2013 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin büyüme hızı dikkate alınacağı, Türk özel sektörünün dünyayla olan bağlantılarının kuvvetlendirilmesine imkan sağlayacak olan ‘Türkiye 100 Programı’na katılmak isteyen ve ekte detayları yer alan kriterlere uyan üyelerimiz müracaatlarını turkiye100.tobb.org.tr üzerinden sağlayabilirler.